Ellu-trio

40,00 
40,00   / kg

Nappaa koko satsi kaikkien janoisten supersankaria, Ellua! Tästä satsista saat 36 litraa maailman parasta janojuomaa.

 

Ellu on markkinoiden vahvin ja tehokkain nesteyttäjä, sekä herkullinen janojuoma joka tilanteeseen. Naturé et Progres -sertifioidun Guerande-merisuolan ja keskeisimpien elektrolyyttien lisäksi jauheen kruunaavana komponenttina on sen sisältämä aito ConcenTrace®-merimineraaliuute, joka tekee Ellusta täysin ainutlaatuisen tuotteen. Uute sisältää yli 80 mineraalia suoraan luonnosta ja juuri ihanteellisina määrinä! Ellussa mineraalit ovat niin elävässä muodossa kuin vain mahdollista, ja tämän ansiosta ne tarttuvat välittömästi kiinni meidän kehossamme juuri sinne, missä kyseistä mineraalia tarvitaan. Ellu on siis varsinainen täsmätuote!

 

Lisäksi Ellu sisältää OptiMSM:ää eli orgaanista rikkiä ja aimo annoksen C-vitamiinia, joka sekin osaltaan auttaa vähentämään uupumusta ja tukee samalla immuunijärjestelmän normaalia toimintaa.

Varastossa

Sanotaan, että ihmisestä 70 % on vettä. Tämä ei kuitenkaan aivan pidä paikkaansa, sillä ihmiskehossa vesi on aina elektrolyyttipitoisena nesteenä. Esimerkiksi hikoillessa (urheillessa, saunassa, kesäkuumalla…) menetämme nesteiden lisäksi aina myös elektrolyyttejä. 

 

Tarvitsemme elektrolyyttejä päivittäin, näistä tärkeimpinä natriumia, magnesiumia, kaliumia ja kalsiumia. Elektrolyytit osallistuvat kehossamme esimerkiksi hermoston ja lihasten toimintaan ja näiden puute saattaa aiheuttaa väsymystä, heikotusta ja huonoa oloa.

 

Elektrolyyttejä saa ruoan mukana, mutta esimerkiksi ravinnon yksipuolistumisen, prosessoinnin ja maaperän ravinneköyhtymisen myötä muun muassa magnesiumin ja kaliumin saanti ruokavaliosta on vähentynyt huomattavasti. Mineraalirikas Ellu auttaa täydentämään vajenneita mineraalivarastoja helposti ja luonnollisesti.

 

Ellu auttaa palauttamaan neste- ja mineraalitasapainosi kaikissa tilanteissa. Ellu on tehokas nesteyttäjä tilanteessa kuin tilanteessa:

  • kesä- ja talviurheilun tuiskeessa — myös lämpimänä termospullossa!
  • saunajuomana tai muuten hikoillessa
  • suonenvetoja poistamassa ja ehkäisemässä
  • flunssassa, vatsataudissa tai muuten sairaana
  • ketoilijan luottotuotteena

 

Ellu-satsi sisältää yhden kappaleen jokaista Ellu-makua. Maista kesäisen raikas mansikka-lime, ihanan retro appelsiini-cola tai maustamaton Ellu Super Vichy, joka vie mineraaliveden aivan uudelle tasolle. Kokeile Elluja kuplien kanssa tai ilman!

Tuotteiden hinta erikseen ostettuna 44,85 €

0

Keto-cookiet ovat herkkua, eikö? Käytämme evästeitä voidaksemme tarjota sinulle räätälöidyn kokemuksen ja juuri sinulle parhaiten sopivaa sisältöä! Tietosuojaseloste