Järkevä Ketoruokavalio -kirja

24,90 
49,80   / kg

Kirja kertoo ketoruokavaliosta järkevästi ja kiihkoilematta. Opi, kuinka vaikka koko perhe voi noudattaa ketoruokavaliota puhtaasti ja järkevästi. Kirjassa kerrotaan eri ikäryhmien ketoilusta vauvasta vaariin. Elviira jakaa myös omakohtaisia kokemuksiaan esimerkiksi raskaus- ja imetysajan ketoilusta.

Varasto loppu

Kirjasta löytyy hyödyllisiä vinkkejä, miten ketoruokavaliota voi noudattaa vaikkapa matkaillessa tai laitosruokailussa. Myös kaupassa käyntiin ja tuotteiden valintaan annetaan näppäriä vinkkejä.

Kirjaan on koottu reseptikuningatar-Elviiran lempireseptit yli 10 vuoden ajalta. Reseptit ovat helppoja ja maukkaita ja sopivat mainiosti koko perheelle. Elviiran perhe onkin näillä resepteillä herkutellut vuosien ajan ja testannut ne erittäin toimiviksi. Kirjasta löydät ihanat reseptit niin aamiaisiin, salaatteihin, keittoihin, välipaloihin, pääruokiin, jälkiruokiin kuin ketoleipomuksiinkin. Saat myös vinkkejä taatusti testatun ja terveellisemmän lasten synttärijuhlamenun toteuttamiseen.

0

Keto-cookiet ovat herkkua, eikö? Käytämme evästeitä voidaksemme tarjota sinulle räätälöidyn kokemuksen ja juuri sinulle parhaiten sopivaa sisältöä! Tietosuojaseloste