Ketokamu Kokeilukitti

54,90 
54,90   / kg

Ketokamun Kokeilukitti sisältää kaikki huipputuotteemme sopuisaan hintaan!

Kokeilukitistä löydät tuotteita moneen hetkeen ja tarpeeseen: niin herkutteluhetkiin, evääksi, ateriankorvikkeeksi, välipalaksi kuin nesteytyksen ja mineraalisaation tukemiseksi. Paketti on täydellinen kattaus helpottamaan elämääsi ja saamaan hyvinvoinnin maistumaan paremmalta. Tuotteilla nostat oman olotilan uudelle tasolle ja nesteytät itsesi paremmin!

Jos et ole vielä päässyt tutustumaan Ketokamun tuotteisiin niin nyt siihen on loistava mahdollisuus: kokosimme mojovan paketin laadukkaita tuotteitamme ja lätkäisimme päälle hintalapun, jonka numerot eivät päätä huimaa.

Ja vaikka Ketokamun tuotteet olisivatkin sinulle jo tuttuja, niin nyt saat koko paketillisen ihania hyvinvointiherkkuja ja aidosti hyvää tekeviä tuotteita kätevästi vaikkapa kotiisi kannettuna.

Varastossa

Kokeilukitti sisältää yhden kutakin tuotetta:

Lisätietoja löydät klikkaamalla tuotetta.
Huom! Suklaakuorrutettuja mansikoita ja vadelmia on saatavilla tällä hetkellä vain Kokeilukitissä.

Tilaa nyt Ketokamun tuotepaketti erityisen spesiaaliin hintaan ja tue hyvinvointiasi huippulaatuisilla ja alan parhaimpien ammattilaisten kehittämillä tuotteilla!

Eikä siinä vielä kaikki: Kokeilukitin ostajalle Ketokamu-kangaskassi kaupan päälle ja postikulut ilmaiseksi!

0

Keto-cookiet ovat herkkua, eikö? Käytämme evästeitä voidaksemme tarjota sinulle räätälöidyn kokemuksen ja juuri sinulle parhaiten sopivaa sisältöä! Tietosuojaseloste