Samettinen ja täyteläinen kookosmanna sopii sekä suolaisiin että makeisiin ruokiin.Kookosmanna on yksi ehdottomista ketokeittiön aineksista – todellinen herkku vaikka sellaisenaan lusikoituna!
Kookosmanna on omiaan ketogeenisissä jälkiruoissa aina tahnoista ja dipeistä leipomuksiin ja fudge-tyyppisiin herkkuihin. Aivan uusia ulottuvuuksia kookosmanna saa suolaisissa ruoissa: sakeuta sillä sosekeitot, käytä itämaisten ruokien kastikkeissa tai vuokaruoissa luonnollisen, maukkaan maun antajana.
Mutta mitä kookosmanna oikein on? Foodinin kookosmanna on tuoreesta kookospähkinän sisuksesta valmistettua sosetta. Paino on sanalla tuore: pähkinät on puristettu kahden tunnin sisällä poimimisesta! Kookospalmut on viljelty kestävän kehityksen mukaisesti joten kookosmanna tekee hyvää myös ekologisesti.
Säilytä kookosmanna auringonvalolta suojattuna.
Ainesosat
100% kookos
Alkuperämaa: Sri Lanka
Pakattu tehtaassa, jossa käsitellään pähkinöitä (cashew-, para-, pekaani-, pistaasi-, macadamia-, hassel- ja saksanpähkinöitä), mantelia ja seesaminsiemeniä.
Ravintosisältö
Ravintosisältö / 100 g:
Energiaa: 2761 kJ/660 kcal
Rasvaa: 64,53 g
– josta tyydyttynyttä: 57,22 g
Hiilihydraatteja: 7,35 g
– josta sokereita: 7,35 g
Kuitua: 16,3 g
Proteiinia: 6,88 g
Suolaa: 0,004 g
Keto-cookiet ovat herkkua, eikö? Käytämme evästeitä voidaksemme tarjota sinulle räätälöidyn kokemuksen ja juuri sinulle parhaiten sopivaa sisältöä! Tietosuojaseloste