Mantelijauho, luomu 350 g, Foodin

9,95 

Maistuva mantelijauho on ketoleivonnan klassikkojauho!
Foodinin mantelijauho valmistetaan kuorituista italialaisista luomumanteleista. Jauho on pehmeän makuista ja hienojakoista – se käy sekä suolaiseen että makeaan leivontaan.

Varasto loppu

Luontaisesti gluteeniton mantelijauho on erityisen ravinteikasta. Sillä syntyvät sekä paistetut että paistamattomat herkut. Moni erityisruokavaliota noudattava voi käyttää mantelijauhoa.

Mantelijauho imee jonkin verran nestettä muttei läheskään niin paljoa kuin toinen ketoleivonnan suosikkijauho, kookosjauho. Gluteenittomana mantelijauhossa ei ole sidosaineita, joten reseptiin kannattaa lisätä vaikkapa kananmunia, chiasiemeniä tai psylliumia taikinaa sitomaan. Myös voi tai tuorejuusto toimivat sidosaineina mantelijauhon kanssa.

Mantelijauhosta valmistat ketoilijan leivät, kakut, muffinit, piiraspohjat tai vaikkapa ketomarsipaanin! Vain mielikuvitus on rajana herkullisen, vähähiilihydraattisen mantelijauhon käytössä.

Ainesosat

Manteli

Alkuperämaa: Italia

Pakattu tehtaassa, jossa käsitellään pähkinöitä (cashew-, para-, pekaani-, pistaasi-, macadamia-, hassel- ja saksanpähkinöitä) mantelia, seesaminsiemeniä ja heraproteiinia (maidosta).

Ravintosisältö

Ravintosisältö / 100 g:

Energia: 2577 kJ / 616 kcal
Rasva: 54 g
-josta tyydyttyneet: 4 g
Hiilihydraatit: 6 g
-joista sokereita: 6 g
Ravintokuitu: 7 g
Proteiini: 24 g
Suola: <0.1 g

0
    0
    Your Cart
    Your cart is emptyReturn to Shop

    Keto-cookiet ovat herkkua, eikö? Käytämme evästeitä voidaksemme tarjota sinulle räätälöidyn kokemuksen ja juuri sinulle parhaiten sopivaa sisältöä! Tietosuojaseloste