Parantava ketoosi – Terveeksi sokerittomalla ja gluteenittomalla ruokavaliolla, Elviira Krebber

24,90 

Helppotajuinen klassikkokirja ketoruokavaliosta!

Tässä uraauurtavassa, alun perin vuonna 2016 ilmestyneessä ja sittemmin päivitetyssä kirjassa diplomiravintoneuvoja ja Keto Coach Elviira Krebber perehdyttää lukijan kansantajuisesti ketoruokavalion perusteisiin ja hyötyihin.

Varasto loppu

Julkkistenkin suosimalla ketoruokavaliolla on koettu olevan monia hyötyjä: joku kokee painon putoavan hämmästyttävän nopeasti kun toinen taklaa vakaviakin terveydellisiä ongelmia. Perustervekin henkilö voi saada ketoruokavaliosta energiaa ja välttää vaikkapa korkeahiilihydraattisen aterian jälkeisen väsymyksen ja aivosumun kun verensokeri pysyy tasaisena. Kirjan alussa Elviira kertoo oman tarinansa, miten hän sai apua ketoruokavaliosta viitisentoista vuotta sitten ja löysi tien takaisin terveeksi sairastettuaan mitä moninaisimpia sairauksia.

Tämän hetken trendikkäällä ketoruokavaliolla on yllättävän pitkä historia. Parantava ketoosi -kirja esittelee ketoruokavalion historian ja mihin ruokavalion parantava vaikutus perustuu. Kirjassa käsitellään mm. nykyisten ravitsemussuositusten mukaisia luonnottoman suuria hiilihydraattimääriä ja niiden vaaroja. Myös terveellisten rasvojen hyötyihin paneudutaan napakasti.

Kirjassa annetaan myös vinkkejä, minkälaisia ruoka-aineita terveellisessä ketogeenisessa, gluteenittomassa ja sokerittomassa ruokavaliossa tulisi käyttää, sekä kerrotaan, miksi ne ovat parempia vaihtoehtoja kuin esimerkiksi virallisten suositusten täysjyväviljat. Sokerin ja viljojen vaaroihin paneudutaan erityisen tarkasti.

Reseptikuningatar Elviira on tunnettu minimaalisista mutta maksimaalisen maukkaista ja ravitsevista resepteistään. Kirjassa on 80 reseptiä, joiden avulla kuka tahansa pystyy valmistamaan nopeasti herkullista ja ennen kaikkea terveellistä ja parantavaa ruokaa. Ruoat valmistuvat tavallisista aineksista ja ilman monimutkaisia menetelmiä. Tämänkin kirjan kaikissa resepteissä on korkeintaan viisi ainesosaa!

0
    0
    Your Cart
    Your cart is emptyReturn to Shop

    Keto-cookiet ovat herkkua, eikö? Käytämme evästeitä voidaksemme tarjota sinulle räätälöidyn kokemuksen ja juuri sinulle parhaiten sopivaa sisältöä! Tietosuojaseloste