Psylliumkuitu, luomu 120 g, Foodin

4,75 

Psylliumkuidusta aimo annos kuitua ketoilijalle!

Varasto loppu

Peräti 85 %:n kuitupitoisuudellaan psyllium lienee kaikkien luonnollisten kuitulähteiden äiti. Psylliumia ei kuitenkaan kannata syödä kerralla liikaa, sillä sen suuri kuitupitoisuus voi rasittaa varsinkin herkkävatsaisten suolistoa. Korkean kuitupitoisuuden vuoksi psylliumpitoisten ruokien ja leipomusten kanssa on hyvä nauttia runsaasti nestettä.

Psyllium on erinomainen sidosaine gluteenittomassa leivonnassa — siis myös ketoleivonnassa. Psyllium imee runsaasti nestettä, turpoaa paljon, geeliytyy ja se myös sitoo taikinaa äärimmäisen hyvin, joten psylliumia ei tarvitse käyttää paljoa. Psylliumin ansiosta leipomukset pysyvät hyvin koossa ja niistä tulee meheviä. Kananmuna-allergisille ja vegaaneille psyllium on mainio kananmunankorvike leivonnassa. Muistathan käyttää nestettä taikinassa, koska psyllium imee sitä niin paljon!

Psylliumkuitu valmistetaan jänönratamon (Plantago ovata) siementen kuorista. Se on karkeajakoisempaa kuin psylliumjauhe, joten sitä kannattaa käyttää hitusen enemmän leivontaan ja ruoanlaittoon kuin psylliumjauhetta — yleensä korkeintaan ruokalusikallinen.

Ainesosat

Psylliumkuitu

Alkuperämaa: Intia

Pakattu tehtaassa, jossa käsitellään pähkinöitä (cashew-, para-, pekaani-, pistaasi-, macadamia-, hassel- ja saksanpähkinöitä) mantelia, seesaminsiemeniä ja heraproteiinia (maidosta).

Ravintosisältö

Ravintosisältö / 100 g:

Energia: 758 kJ / 189 kcal
Rasva: 0,6 g
-josta tyydyttyneet: 0,1 g
Hiilihydraatit: 0,1 g
-joista sokereita: 0 g
Ravintokuitu: 89 g
Proteiini: 1,5 g
Suola: 0,1 g

0
    0
    Your Cart
    Your cart is emptyReturn to Shop

    Keto-cookiet ovat herkkua, eikö? Käytämme evästeitä voidaksemme tarjota sinulle räätälöidyn kokemuksen ja juuri sinulle parhaiten sopivaa sisältöä! Tietosuojaseloste