Aidosta vaniljasta saat luonnollista ja herkullista makeutta ruokiin ja juomiin
Vanilja lienee jälkiruoissa, leivonnaisissa ja makeissa juomissa käytetyistä mausteista yleisin — onhan sen maku erityisen elegantti, sangen sulokas ja sen tuoksu huumaavan houkutteleva. Vanilja tuo veden kielelle!
Koska vaniljajauhe on luonnollisesti makea ja käytännössä katsoen kaloriton, se sopii erityisen hyvin maustajaksi ja makeuttajaksikin ihmisille, jotka karttavat varsinaisia makeutusaineita ja sokereita ruokavaliossaan. Ketoruokavaliossa vaniljajauheella on vankka paikka.
Foodinin luomulaatuinen vanilja tulee Ugandasta. Vaniljapavuista jauhettu jauhe on hyvin aromikas ja monivivahteinen. Se on erinomainen mauste ketoleipomuksiin aina kekseistä kakkuihin ja pullista piirakoihin. Kuumien juomien — vaikkapa kaakaon — joukkoon ripaus vaniljajauhetta antaa ihanan vivahteen ja suloisen tuoksun. Myös rasvakahvin voi tuunata vaniljalla houkuttelevan herkulliseksi.
Vanilja on jälkiruokien ehdoton ykkösmauste. Mietipä vaikka vaniljajäätelöä, vaniljakastiketta, vaniljakiisseliä tai vaniljakuorrutetta. Kyllä! Vanilja on olennainen osa milteipä jälkkäriä kuin jälkkäriä. Suklaiset jälkiruoat saavat myös ekstramakoisuutta vaniljasta.
Minkä verran sitten käyttää vaniljajauhetta? Nyrkkisääntönä voi pitää, että yksi maustemitta vaniljajauhetta vastaa puolikasta vaniljatankoa. Useimmat jälkkäri- ja leivontareseptit vaativat teelusikallisen vaniljajauhetta.
Ainesosat
Luomuvanilja
Alkuperämaa: Uganda
Pakattu tehtaassa, jossa käsitellään pähkinöitä (cashew-, para-, pekaani-, pistaasi-, macadamia-, hassel- ja saksanpähkinöitä) mantelia, seesaminsiemeniä ja heraproteiinia (maidosta).
Keto-cookiet ovat herkkua, eikö? Käytämme evästeitä voidaksemme tarjota sinulle räätälöidyn kokemuksen ja juuri sinulle parhaiten sopivaa sisältöä! Tietosuojaseloste