2KukkisKeittoJaPakkausYlhaalta-14982KukkisKeittoJaPakkausYlhaalta-1498
1KukkisKeittoJaPakkaus-14921KukkisKeittoJaPakkaus-1492
8Kukkis-15168Kukkis-1516

KUKKIS

Itämainen luomukasvissosekeitto

Samettisen sileä ja maukas kasvissosekeitto, joka toimii sellaisenaan kokonaisena ateriana. Mm. viljattomaan, gluteenittomaan, maidottomaan, vegaaniseen ja ketoruokavalioon sopiva keitto sisältää aimo annoksen proteiinia ja oikeasti hyviä rasvoja — eikä lainkaan lisäaineita!

Keittoon on lisätty vatsaystävällistä luomuherneproteiinia, joten se toimii erinomaisena proteiininlähteenä ja pitää kylläisyyttä yllä pitkään. Makua keitto saa currysta sekä inkivääristä. Sakeutta ja samettisuutta tuo kookosmanna, eli kookospähkinän jauhettu sisus. Ekstra-neitsytoliiviöljyn määrää ei ole säästelty: tällä luonnon omalla aineella on monia hyödyllisiä ominaisuuksia!

Kukkiksen on valmistanut kuopiolainen perheyritys Kasvis Galleria. Kookosmannan, oliiviöljyn ja mausteet on toimittanut Foodin. Suosimme suomalaista ja haluamme tukea paikallisia yrityksiä — keitolla onkin avainlippumerkki.

Suosittelemme Kukkista kaikille, jotka haluavat päivittää ruokavaliotaan parempaan — helposti ja nopeasti!

AINESOSAT:

Vesi, luomukukkakaali (16,1 %), Foodinin luomuekstra-neitsytoliiviöljy (10,7 %), Foodinin luomukookosmanna (9 %), luomuporkkana, luomupalsternakka, luomusipuli, Foodinin luomuherneproteiini (2,8 %), luomuinkivääri, merisuola, mausteseos: Foodin luomucurry.

Ravintosisältö (100 g:ssa)

Energia 698 kJ / 167 kcal
Rasva 16,7 g
josta tyydyttynyttä 6,6 g
Hiilihydraatit 2,2 g
josta sokereita 0,9 g
Ravintokuitu 2,3 g
Proteiini 3,5 g
Suola 0,8 g

Ravintosisältö ateriassa (300 g)

Energia 2 407 kJ / 500 kcal
Rasva 50,0 g
josta tyydyttynyttä 19,8 g
Hiilihydraatit 6,5 g
josta sokereita 2,7 g
Ravintokuitu 7,0 g
Proteiini 10,6 g
Suola 2,4 g

P.S. Olethan maistanut jo Kukkiksen kaveria, Parsista?

PARSIS

Pirtsakka parsakaalisosekeitto

Tämä pirteän sitruunainen ja yrttinen luomuparsakaalisosekeitto Parsis on valmisruokamarkkinat mullistava keksintö. Paksu ja täyteläinen keitto on kokonainen ateria jo sinällään. Ekstra-neitsytoliiviöljy, kookos sekä vatsalle hellävarainen herneproteiini takaavat, että tällä keitolla lähtee nälkä – ja se pysyy poissa pitkään.

1ParsisKeittoJaPakkaus-14941ParsisKeittoJaPakkaus-1494
2ParsisKeittoJaPakkausYlhaalta-14952ParsisKeittoJaPakkausYlhaalta-1495
8Parsis-15178Parsis-1517

Keitto sopii erinomaisesti ketoruokavalioon, mutta viljattomana, gluteenittomana, maidottomana, vegaanisena ja hurjan ravinteikkaana se sopii mahtavasti kaikille, jotka haluavat päivittää ruokavaliotaan parempaan.

Tämä kuopiolaisen perheyrityksen Kasvis Gallerian Ketokamulle valmistama tuhti keitto on tehty rakkaudella ja ilman kompromisseja. Korkealaatuisten raaka-aineiden toimittajana on mm. Foodin. Uskomme, että aitoja aineksia käyttämällä syntyvät parhaimmat, ravitsevimmat ja terveellisimmät tuotteet, siksi emme käytä lisäaineita tässäkään keitossa.

Nappaa hyllystä mukaasi pirtsakka Parsis — maista, täyty ja ihastu!

AINESOSAT:

Vesi, luomuparsakaali (35,6 %), Foodinin luomuekstra-neitsytoliiviöljy (10,7 %), Foodinin luomukookosmanna (9 %), luomusipuli, Foodinin luomuherneproteiini (1,7 %), Foodinin luomusitruuna-inkiväärimehu, luomuvalkosipuli, merisuola, mausteyrtit: Foodin Provencen yrtit, luomu.

Ravintosisältö (100 g:ssa)

Energia 734 kJ / 175 kcal
Rasva 16,7 g
josta tyydyttynyttä 6,6 g
Hiilihydraatit 1,7 g
josta sokereita 0,7 g
Ravintokuitu 2,9 g
Proteiini 3,7 g
Suola 0,8 g

Ravintosisältö ateriassa (300 g)

Energia 2 200 kJ / 526 kcal
Rasva 50,1 g
josta tyydyttynyttä 19,8 g
Hiilihydraatit 5,0 g
josta sokereita 2,1 g
Ravintokuitu 8,7 g
Proteiini 11,0 g
Suola 2,4 g

P.S. Olethan maistanut jo Parsiksen kaveria, Kukkista?

Tulevat tuotteet

Ole kuulolla – uudet herkut ovat tulossa!

Suklaakuorrutetut Mansikat

Suklaakuorrutetut Vadelmat

Suklaakuorrutetut makadamia- pähkinät

Suklaakuorrutetut Hasselpähkinät

Hasselpähkinä- rouhesuklaalevy

Vadelma- kaakaonibs- suklaalevy

Pähkinä- suklaalevite

Yhteistyössä

Foodin – Sharing Happiness

Foodin on vastuullisuudestaan tunnettu kotimainen perheyritys, joka valmistaa ja maahantuo luomuelintarvikkeita ja luonnontuotteita. Tuotteidemme perusta on yksinkertainen; sen on tehtävä hyvää käyttäjälle, tuottajalle ja ympäristölle. Missiomme kuuluukin ”Parempaa ruokaa paremmalle huomiselle”. Tehdään tänään valintoja jotka tekevät huomisesta paremman.

Samat ajatukset myös Ketokamu jakaa kanssamme, siksi yhteistyömme tuntuu luontevalta. Olemme ylpeitä saadessamme tarjota Foodinin raaka-aineita myös Ketokamun tuotteisiin ja toimia myös sopimusvalmistajana.

– Maria Jalkanen, Foodinin luova johtaja ja yrittäjä

Kasvisgalleria – Aitoja makuja elämään

Kasvisgalleria on kasvisruokatalo, josta löydät herkulliset ruokakomponentit sekä täysin valmiit kasvisruoat. Kiinnitämme erityishuomiota terveellisyyteen ja oikeisiin ravintoarvoihin – laadusta tai mausta tinkimättä. Kasvisgalleria on tunnettu herkullisista tuotteistaan, sekä innovatiivisesta tuotekehityksestään läpi Suomen.

Kasvisgalleriassa valmistetaan herkullisia ja laadukkaita kasvisruokia, joissa yhdistyy maukkaus ja käytön helppous luovalla tavalla. Kasvisgallerian tuotteiden herkullisuus on palkittu useamman kerran myös Vuoden Tähtituote -kilpailussa. Kasvisgallerialla on ilo toimia Ketokamun yhtenä sopimusvalmistajana varmistamassa hienojen, kevyesti prosessoitujen vähähiilihydraattisten kasvistuotteiden markkinoille tulon.

– Mikko Peltola, Kasvisgallerian tuotantopäällikkö

0

Keto-cookiet ovat herkkua, eikö? Käytämme evästeitä voidaksemme tarjota sinulle räätälöidyn kokemuksen ja juuri sinulle parhaiten sopivaa sisältöä! Tietosuojaseloste