Kesähelteet ja juhannus ovat täällä! Näillä maukkailla, ihanan pähkinäisillä ja suklaisilla jäätelöpuikoilla juhlit niin juhannusta kuin herkuttelet helteillä järkevämmin. Valmista käden käänteessä helppotekoiset, vain kolmen ainesosan Ketolla-jäätelöpuikot ja viilennä itsesi, perheesi ja kaverisi nautiskellen! Nämä jätskipuikot ovat maidottomia ja vegaanisia, joten ne sopivat kaikille.
Ketolla-jäätelöpuikot
———————–
1 dl Ketollaa
1 prk (330 ml) Foodinin luomukookosmaitoa
1 mm (maustemitta) Foodinin Makea-jauhetta
(valinnainen: 1 tl pikakahvijauhetta)
- Lämmitä Ketollaa vesihauteessa tai nopeasti mikroaaltouunissa, kunnes se on juoksevaa.
- Laita kaikki ainekset kulhoon ja vispaa hyvin sekaisin. Voit myös käyttää sähkövatkainta.
- Jaa seos mehujäämuotteihin. Laita tikut paikoilleen.
- Pakasta yön yli.
- Lämmitä muottia käsin tai lämpimän veden alla, jotta jäätelö irtoaa hyvin muotista.
Reseptillä tulee 6-8 kpl.
Annoksen makrot (jos 8 kpl):
Proteiini: 1,4 g; Rasva: 14,7 g; Hiilihydraatit: 1,8 g; Energia: 145 kcal
Vinkki: Valele jätskipuikot sulalla tummalla suklaalla ja ripottele kookoshiutaleita päälle.
Mahtavaa keskikesän juhlaa!