Ketolla-jätskipuikot keskikesän juhlaan

Kesähelteet ja juhannus ovat täällä! Näillä maukkailla, ihanan pähkinäisillä ja suklaisilla jäätelöpuikoilla juhlit niin juhannusta kuin herkuttelet helteillä järkevämmin. Valmista käden käänteessä helppotekoiset, vain kolmen ainesosan Ketolla-jäätelöpuikot ja viilennä itsesi, perheesi ja kaverisi nautiskellen! Nämä jätskipuikot ovat maidottomia ja vegaanisia, joten ne sopivat kaikille.

Ketolla-jäätelöpuikot
———————–

1 dl Ketollaa
1 prk (330 ml) Foodinin luomukookosmaitoa
1 mm (maustemitta) Foodinin Makea-jauhetta
(valinnainen: 1 tl pikakahvijauhetta)

  1. Lämmitä Ketollaa vesihauteessa tai nopeasti mikroaaltouunissa, kunnes se on juoksevaa.
  2. Laita kaikki ainekset kulhoon ja vispaa hyvin sekaisin. Voit myös käyttää sähkövatkainta.
  3. Jaa seos mehujäämuotteihin. Laita tikut paikoilleen.
  4. Pakasta yön yli.
  5. Lämmitä muottia käsin tai lämpimän veden alla, jotta jäätelö irtoaa hyvin muotista.

Reseptillä tulee 6-8 kpl.

Annoksen makrot (jos 8 kpl):
Proteiini: 1,4 g; Rasva: 14,7 g; Hiilihydraatit: 1,8 g; Energia: 145 kcal

Vinkki: Valele jätskipuikot sulalla tummalla suklaalla ja ripottele kookoshiutaleita päälle.

Mahtavaa keskikesän juhlaa!

Laita jakoon!

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
0

Keto-cookiet ovat herkkua, eikö? Käytämme evästeitä voidaksemme tarjota sinulle räätälöidyn kokemuksen ja juuri sinulle parhaiten sopivaa sisältöä! Tietosuojaseloste