Tietosuojaseloste

Keto – So Simple Oy on sitoutunut kunnioittamaan ja suojaamaan asiakkaidensa yksityisyyttä. Tämän tietosuojaselosteen tarkoituksena on kertoa asiakkaalle, kuinka käytämme ja suojaamme henkilötietoja sekä mitä oikeuksia asiakkaalla on vaikuttaa henkilötietojensa käsittelyyn.

Palvelulla tarkoitetaan Keto – So Simple Oy:n tarjoamaa palvelua, Ketokamu.com-verkkokauppaa, Keto – So Simple Oy:n ylläpitämiä verkkosivuja tai muuta Keto – So Simple Oy:n tarjoamaa palvelua.

Keto – So Simple Oy noudattaa henkilötietojen käsittelyssä voimassa olevaa Suomen lainsäädäntöä ja Euroopan Unionin tietosuoja-asetusta. Tietosuojaselostetta sovelletaan, kun asiakas käyttää Keto – So Simple Oy:n palveluja. Mikäli asiakas ei hyväksy tämän tietosuojaselosteen ehtoja, asiakas ei voi käyttää palvelua, koska palvelun tarjoaminen edellyttää henkilötietojen käsittelyä.

Rekisterin pitäjä

Keto – So Simple Oy

Vasarakankaantie 17

83700 POLVIJÄRVI

Y-tunnus 3102229-6

ALV-rek.

Henkilötietojen käsittelyä ja tietosuoja-asioita koskevat yhteydenotot:

info(at)ketokamu.com

Rekisteriasioita hoitava henkilö

Keto – So Simple Oy /henkilökunta

s-posti: info(at)ketokamu.com

Rekisterin nimi

Keto – So Simple Oy:n verkkokaupan asiakasrekisteri

Rekisterin käyttötarkoitus

Keto – So Simple Oy:n asiakasrekisteriä ylläpidetään asiakkaiden tilausten käsittelyyn ja arkistoimiseen sekä asiakkuuksien hoitamiseen.

Henkilötietoja käsitellään henkilötietolain sallimissa ja edellyttämissä rajoissa. Keto – So Simple Oy sitoutuu olemaan luovuttamatta rekisteritietoja eteenpäin eikä käytä niitä markkinointiin ilman asiakkaan hyväksyntää.

Tietojen keräämisen ja käsittelyn peruste

Kaupan alan toiminta edellyttää henkilötietojen käsittelyä. Asiakasrekisteriin kuuluu esimerkiksi verkkokaupan asiakastilin, tilausten toimittamisen ja laskutuksen kannalta tarpeellinen henkilötietojen käsittely. Asiakkaan tietoja kerätään ja käsitellään asiakkaan suostumuksella, tai asiakkaan kanssa tehtävän sopimuksen täytäntöön panemiseksi.

Rekisterin tietosisältö

Henkilörekisteri sisältää seuraavia tietoja:

– Asiakkaan etu- ja sukunimi

– Postiosoite

– Sähköpostiosoite

– Puhelinnumero

– Tilaustiedot

– Asiakkaan suostumus uutiskirjeen ja muun kommunikoinnin (esim. palautekysely) vastaanottamiseen

Säännönmukaiset tietolähteet

Saamme tiedot asiakkaalta itseltään, jotka asiakas antaa ostaessaan tuotteita Keto – So Simple Oy:n verkkokaupasta, antamalla ostoskorissa tai sosiaalisessa mediassa yhteystietoja, tilatessa uutiskirjeemme, tai asioidessaan muutoin kanssamme.

Asiakkaan valintamahdollisuudet ja oikeudet

Palveluun rekisteröityneellä asiakkaalla on mahdollisuus vaikuttaa henkilötietojensa käyttöön ja hänelle kohdistettuun markkinointiin. Asiakas voi tehdä markkinointia koskevat valinnat palvelun omilla sivuilla, esimerkiksi ottaako hän vastaan uutiskirjettä vai ei.

Asiakkaalla on oikeus tarkistaa häntä koskevat henkilötiedot sekä pyytää häntä koskevien henkilötietojen oikaisemista tai poistamista.

Rekisterin suojaus

Tiedot siirretään SSL-suojatun yhteyden välityksellä. Sähköiset tiedot on suojattu palomuurilla, käyttäjätunnuksin ja salasanoin. Rekisteritietoihin pääsevät ainoastaan Keto – So Simple Oy:n välttämättömät henkilökuntaan kuuluvat henkilöt. Rekisterin käyttäjiä sitoo vaitiolovelvollisuus.

Rekisterin tietojen luovutus

Rekisterin tietoja ei luovuteta kolmansille osapuolille pyytämättä siitä asiakkaan suostumusta.

0

Keto-cookiet ovat herkkua, eikö? Käytämme evästeitä voidaksemme tarjota sinulle räätälöidyn kokemuksen ja juuri sinulle parhaiten sopivaa sisältöä! Tietosuojaseloste