Aprillia!

Aprillia!

Kyllä, Rypsis on (onneksi!) vain aprillipila!

Rypsis

Emme suinkaan ole julkaisemassa tällaista tuotetta!

Itse asiassa emme koskaan tule julkaisemaan Rypsiksen kaltaista tuotetta monestakaan eri syystä. Haluamme luoda ainoastaan elintarvikkeita, joissa ei ole mitään haitallista. Kaikki tuotteemme ovat täynnä oikeasti hyvää tekeviä ainesosia, jotka on tuotettu mahdollisimman luomusti ja käsitelty niin kevyesti kuin mahdollista.  Tässä muutamia syitä, miksi emme käytä Rypsiksessä lueteltuja aineita:
  1.  
  2. Rypsis sisältää rypsiöljyä. Emme koskaan käytä tuotteissamme kasvinsiemenöljyjä — emme edes virallisten ravitsemussuositusten lemmikkiä, rypsiöljyä. Rypsiöljyä mainostetaan usein hyvänä omega-3-rasvahappojen lähteenä, mutta tosiasiassa siinä on tuplasti enemmän tulehdusta aiheuttavia omega-6-rasvahappoja. Monityydyttymättömät kasviöljyt myös härskiintyvät helposti ja muodostavat kuumennettaessa myrkyllisiä yhdisteitä, joten tämänkään takia et näe rypsiöljyä tai muita kasvinsiemenöljyjä tuotteissamme.
  3.  
  4. Soija on yksivuotisena heinäkasvina ja herkästi allergisoivana aineena melkoisen kyseenalainen kasvi. Itse asiassa se on hyvin haitallinen paitsi ihmiselle, myös ympäristölle. Suurin osa maailman soijasta on geenimuunneltua soijaa. Soijan viljely on erittäin epäluonnollinen ja ympäristöä tuhoava prosessi. Soija taas ruokana toimii aikamoisena hormonihäirikkönä, koska sillä on estrogeenisia ominaisuuksia. Teksturoitu soija on vieläpä äärimmäisen prosessoitua, joten vähähiilarisuudestaan huolimatta se ei kuulu puhtaaseen ketoruokavalioon. Soijakermaakaan emme käytä tuotteissamme juuri soijan ongelmallisuuden ja sen haitallisuuden takia.
  5.  
  6. Lisäaineita kaupan valmiskeitot sisältävät roppakaupalla. Viralliset ravitsemussuositukset eivät juurikaan ota kantaa lisäaineisiin muutamaa poikkeusta lukuunottamatta. Todella yleinen arominvahvenne, natriumglutamaatti (E621), voi aiheuttaa oireilua ja terveysongelmia, kuten esimerkiksi päänsärkyä, ihon punoitusta, hikoilua, sydämentykytystä, polttelun tunnetta kasvoilla, rintakipua ja pahoinvointia. Ketokamun tuotteista et löydä natriumglutamaattia.
  7.  
  8. Karrageeni (E407) on verrattain yleinen stabilointi- ja sakeuttamisaine, jota käytetään maitopohjaisissa tuotteissa, mutta laajalti myös muissa elintarvikkeissa. Varsinkin herkkävatsaiset saavat karrageenista oireita aina pikku vatsanväänteistä suolistotulehduksiin, mutta karrageenin on todettu ihan tutkimuksissakin tuhoavan elintärkeää suolinukkaa. Me emme lisää karrageenia tuotteisiimme.
  9.  
  10. Tiesitkö, että maailman eniten käytetty lisäaine on sitruunahappo (E330)? Sitä laitetaan ruoan lisäksi myös kosmetiikkaan ja lääkkeisiin. Moni ei edes tiedä olevansa allerginen tai saavansa oireita sitruunahaposta ennen kuin kokeilee puhdasta ruokavaliota ja pääsee eroon mitä monituisimmista oireista. Sitruunahappo voi pahentaa astmaa, aiheuttaa iho-oireita, nivelsärkyä ja monia muita oireita. Sitruunahaposta on myös löydetty homemyrkkyjä. Jopa Valtion ravitsemusneuvottelukunta ottaa kantaa sitruunahappoon ja varottaa sen olevan pahin hampaiden eroosion aiheuttaja. Ketokamun tuotteissa ei koskaan käytetä sitruunahappoa tai sitä sisältäviä raaka-aineita.
  11.  
  12. Sokerin haitat huomattuaan ihmiset haluavat sokerittomia vaihtoehtoja — pätee myös ketoruokavaliolla oleviin. Elintarvikefirmoilla onkin vastaus sokerittomuuteen: keinotekoiset makeutusaineet. Ne ovat halpuutensa vuoksi elintarviketeollisuuden lemmikkejä. Ongelmana vain on, että nämä kemikaalicocktailit ovat äärimmäisen epäluonnollisia ja niistä voi olla suoranaista haittaa elimistöllemme ja jopa mielellemme. Sukraloosi (E955) on maailman yleisin sokerittomissa tuotteissa käytetty keinotekoinen makeutusaine. Tämä kyseenalainen yhdiste keksittiin vuonna 1975, mutta ei suinkaan makeutusaineeksi, vaan hyönteismyrkkyä kehitettäessä syntyneen aineen huomattiin — vahingossa — olevan äärimmäisen makea. Niinpä se sopikin hyvin makeutusaineeksi! Sukraloosin on todettu aiheuttavan migreeniä, näön hämärtymistä, huimausta, halvauksen tyyppisiä oireita ja allergisia oireita. Joillakin diabeetikoilla verensokeri voi nousta vaarallisen korkeaksi sukraloosin pitkäaikaisen käytön johdosta. Sukraloosi voi myös jouduttaa diabeteksen puhkeamista. Uusimmat tutkimukset näyttävät sukraloosin aiheuttavan DNA-vaurioita. Rotilla sukraloosin on todettu aiheuttavan leukemiaa. Ketokamun tuotteissa et tule ikinä näkemään sukraloosia tai muita keinotekoisia makeutusaineita!
 •  
   

  Huokaise siis helpotuksesta ja hanki ravitsevat, lisäaineettomat markkinoiden ainoat luomuvalmiskeitot Ketokamun Kukkis ja Parsis, jotka tekevät sinulle vain hyvää!

   
  0
   0
   Your Cart
   Your cart is emptyReturn to Shop

   Keto-cookiet ovat herkkua, eikö? Käytämme evästeitä voidaksemme tarjota sinulle räätälöidyn kokemuksen ja juuri sinulle parhaiten sopivaa sisältöä! Tietosuojaseloste