Tiedote

Uuden ajan elintarvikeyritys Ketokamu on nostanut pääomasijoituskierroksen

Ketokamut tuotteineen

Ketokamu (Keto – So Simple Oy) on perustettu 2019 Polvijärvellä, Pohjois-Karjalassa. Ketokamu on uuden ajan elintarvikeyritys, joka yhdistää hyvinvoinnin ja nautiskelun, ilman kompromisseja. Ketokamu tuo ketogeeniseen ruokavalioon soveltuvilla gluteenittomilla ja vähähiilihydraattisilla tuotteilla arjen helpotusta kaikille, jotka haluavat vähentää sokeria ruokavaliossaan ja tukea kokonaisvaltaista hyvinvointiaan puhtaalla ruoalla.

Ketokamu lanseerasi ensimmäiset tuotteensa elokuussa 2020. Valikoima on laajentunut kuuteen tuotekategoriaan yhteensä 15 erilaisella tuotteella. Ketokamun tuotteita löytyy jo yli 700 myymälästä. Yrityksen liikevaihto kasvoi viimeisimmällä tilikaudella 18 000 eurosta 325 000 euroon, ja kasvun odotetaan kiihtyvän kuluvalla tilikaudella.

Ketokamun valikoimaan kuuluu tuotteita jokaiseen arjen tilanteeseen: täyttäviä valmisruokia, ravinteikkaita herkkuja ja välipaloja, fiksumpia leivonta-aineksia sekä markkinoiden vaikuttavin elektrolyyttijuomajauhe. Tuotteet ovat myynnissä yli viidessäsadassa S-ryhmän ja yli sadassa K-ketjun myymälässä, kaikissa Ruohonjuuri- ja Life-luontaistuotemyymälöissä. Lisäksi tuotteet löytyvät useista muista elintarvikkeita myyvistä liikkeistä ja verkkokaupoista sekä tietenkin Ketokamun omasta verkkokaupasta (www.ketokamu.fi). Ruokatuotteiden lisäksi Ketokamu haluaa helpottaa muillakin tavoilla hyvinvoinnistaan kiinnostuneiden arkea, kuten tarjoamalla myös inspiroivia webinaareja ja verkkokursseja.

Ketokamun perustajan ja toimitusjohtajan Olli Kolehmaisen sanoin: “Ketokamu on jo nyt osaamisellaan ja ammattitaidollaan edelläkävijä huippulaatuisten ketogeenisten elintarvikkeiden kehittäjänä ja valmistuttajana Suomessa. Ketoilu ja sokerin vähentäminen eivät ole ohimeneviä trendejä, vaan monelle pysyvä elämäntapa, jolla voi taklata monenlaisia terveyshaasteita.” Ketokamussa uskotaan vahvasti laadukkaaseen ruokaan ja sen hyvinvointia tukevaan vaikutukseen niin oman kuin lähipiirin kokemuksen kautta sekä vahvan tieteellisen näytön osalta mitä tulee ketogeenisen ruokavalion tutkimukseen. Valtion ravitsemusneuvottelukunnan (VRN) kyselytutkimuksen mukaan n. 20 % suomalaisista pyrkii vähentämään hiilihydraattien määrää ruokavaliossaan.

Yhtiön liiketoiminta on kehittynyt nopeasti ja Business Joensuun yrityskiihdyttämö on ollut alkutaipaleelta asti tukemassa yhtiötä. Kiihdyttämön avulla yritys sai hyviä sijoituskeskusteluja ja yritystä rakennettiin alusta asti sijoittajaystävälliseksi. Tuoreimmalla sijoituskierroksella yhtiön osakkaiksi yhtiöön lähtevät mm. Kaslinkin Fazerille myynyt Matti Kukkonen ja Pohjois-Karjalan oma kasvurahasto North Karelia Growth Fund. Pohjois-Karjalan Kasvurahaston partneri Oskari Lehtonen toteaa: “Meidän sijoituspäätöksemme takana oli kaksi keskeistä asiaa. Ensinnäkin sitoutunut yrittäjätiimi, jolla on paljon kokemusta elintarvikealalla toimimisesta sekä nimenomaan ketoosiin perustuvasta ruokavaliosta. Toiseksi, pidimme yhtiön taloudellisia tunnuslukuja yhtiön ikä huomioiden niin lupaavina, että lähdimme mukaan tukemaan yhtiötä sen kasvussa.”

Lisätietoja antaa Ketokamun toimitusjohtaja Olli Kolehmainen, puh. 044 282 4847

Laita jakoon!

0
    0
    Your Cart
    Your cart is emptyReturn to Shop

    Keto-cookiet ovat herkkua, eikö? Käytämme evästeitä voidaksemme tarjota sinulle räätälöidyn kokemuksen ja juuri sinulle parhaiten sopivaa sisältöä! Tietosuojaseloste