Ceylon kaneli, luomu 50 g, Foodin

2,95 

Jouluntuoksuinen mauste, joka käy moneen!

 

Kaneli — ja nimen omaan ceyloninkaneli — on joulun etuoikeutettu mauste. Leivot sillä toki vuoden ympäri ihanan maistuvat herkut!

Vain 2 varastossa

Luonnollisesti makean makuinen kaneli sulostuttaa niin leipomukset kuin muutkin houkuttelevat herkut lämpimiä juomia unohtamatta. Kokeile kanelia myös jouluisten pääruokien maustamiseen tai vaikkapa laatikoihin! Lihaiset ruoat tai kanaruoat maistuvat mahtavalta, 

 

Ceyloninkaneli maistuu lempeämmältä kuin yleisemmin käytetty ”tavallinen” kaneli, kassiakaneli. Ceyloninkaneli on myös maksalle turvallista, toisin kuin liikaa syötynä maksalle myrkyllinen kaupan normikaneli.

 

Tämä korkealaatuinen lisä- ja täyteaineeton luomukaneli tulee Sri Lankasta, joka onkin parhaimpia ceyloninkanelin tuotantopaikkoja — onhan Sri Lanka entiseltä nimeltään Ceylon.

Ainesosat

Luomu ceyloninkaneli

Alkuperämaa: Sri Lanka

Pakattu tehtaassa, jossa käsitellään pähkinöitä (cashew-, para-, pekaani-, pistaasi-, macadamia-, hassel- ja saksanpähkinöitä) mantelia, seesaminsiemeniä ja heraproteiinia (maidosta).

Ravintosisältö

0
    0
    Your Cart
    Your cart is emptyReturn to Shop

    Keto-cookiet ovat herkkua, eikö? Käytämme evästeitä voidaksemme tarjota sinulle räätälöidyn kokemuksen ja juuri sinulle parhaiten sopivaa sisältöä! Tietosuojaseloste