Ellu-elektrolyyttijauhe appelsiini-cola, 5g annospussi

0,50 

Matkalle, salille, viihteelle, toimistolle — mihin tahansa elämä sinua viekin, Ellu-annospussi kulkee uskollisesti mukana vaikkapa taskunpohjalla!

Kesäisen raikasta mansikalla ja limetillä maustettua Ellu-elektrolyyttijuomajauhetta saa nyt erityisen näppärissä annospusseissa!

06/2024 parasta ennen päiväyksellä olevat Ellut kätevissä 5g annospusseissa. Sekoita pussin sisältö 0,5-1 l vettä. Päiväyksestä huolimatta Ellut ovat käyttökuntoisia vielä pitkään.

Varastossa

06/2024 parasta ennen päiväyksellä olevat Ellut kätevissä 5g annospusseissa. Sekoita pussin sisältö 0,5-1 l vettä. Päiväyksestä huolimatta Ellut ovat käyttökuntoisia vielä pitkään.

Ellu on nopeasti vaikuttava tehonesteyttäjä.  Kaikkinensa Ellu sisältää yli 80 luonnollista hiven- ja kivennäisainetta juuri oikeassa suhteessa. Huippuunsa hiottu Ellu paikkaa niin ruokavaliosta johtuvaa lisääntynyttä elektrolyyttien tarvetta kuin hikoillessa menettämiämme elektrolyyttejä.

Ellu antaa energisen fiiliksen kaikkina vuodenaikoina, milloin vain ikinä tarvitsetkin nesteytystä ja lisäpuhtia. Ellun sisältämä hyvin imeytyvä C-vitamiini auttaa vähentämään väsymystä ja uupumusta ja samalla se tukee immuunijärjestelmän normaalia toimintaa.

Ainutlaatuinen Ellu on markkinoiden vaikuttavin nesteyttäjä. Luonnollinen elektrolyyttijakauma ja yksinoikeudella Suomessa Ketokamun Elluissa käytettävä aito ConcenTrace®-merimineraaliuute takaavat optimaalisimman — ja herkullisimman — nesteytyksen.

Huomaathan Ellu-pakkauksen kyljessä komeilevat sanat sport, beauty ja brainwork? Nämä eivät ole mitään turhaa mainoskikkailua vaan osoitus Ellun monipuolisuudesta! Ellu huikeine ainesosineen vaikuttaa elvyttävästi sekä aktiiviliikkujien kestävyyteen, ihon kauneuteen että aivotoimintaan.

Liikkuessa kuluu enemmän elektrolyyttejä, koska niitä poistuu mm. hien mukana. Myös itse liikunta kuluttaa elektrolyyttivarastoja. Ellu on oiva apu paikkaamaan puutetta. Kun nautit Ellua liikunnan aikana ja sen jälkeen, jaksat pidempään väsymättä ja nuutumatta.

Beauty, eli kauneus, kuuluu Elluun ansaitusti, koska hyvä nesteytys ja oikea mineraalitasapaino vaikuttavat huomattavasti ihon kuntoon. Jos kärsii nestehukasta, iho on helposti kuivakan näköinen ja saattaapa siinä olla pintaryppyjäkin. Ellua nauttimalla iho saa paitsi tarpeelliset mineraalit sisäisesti, myös riittävästi nesteytystä, jotta se näyttää kuulaalta ja hehkeältä.

Brainwork tarkoittaa aivotyötä tai oikeammin aivotoimintaa. Nestehukka ja elektrolyyttiepätasapaino nimittäin vaikuttaa helposti aivotoimintaan. Oireina voi olla aivosumua, väsymystä, päänsärkyä, uneliaisuutta, sekavuutta, mielialan heilahteluja ja ahdistusta. Aivot kutistuvat nestehukassa, joten ei ihme, että aivotoiminta tällöin todellakin kärsii!

Ellu tehonesteyttää nopeasti ja auttaa aivoja toimimaan paremmin. Jos teet vaativaa ajatustyötä, Ellu on sinunkin pelastuksesi! Kun nesteytys ja mineraalitasapaino on kunnossa, hermosto — myös aivot — toimii paremmin, koska viestit pääsevät kulkemaan vaivatta hermosoluissa ja niiden välillä.

Vähähappoisuutensa ansiosta Ellu ei tee hallaa hampaiden kiilteelle kuten monet happoisemmat elektrolyyttijuomajauheet.

Nyt saat kaikki Ellun upeat ominaisuudet kätevässä annospussissa! Lisää yksi Ellu-annospussi 0,5—1 l:aan vettä, ravista rivakasti ja siemaile tarpeen mukaan!

Nappaa näppärä Ellu-annospussi mukaasi — mihin ikinä menetkin!

Gluteeniton, maidoton, vegaaninen, täyteaineeton

Muista myös riittoisat Ellut 120 g:n purkki ja 250 g:n täyttöpussi.

Ainesosat

Guerande-merisuola, kaliumbitartraatti, omenahappo, OptiMSM (metyylisulfonyylimetaani), magnesiummalaatti, natriumbikarbonaatti, makeutusaineet (stevioliglykosidit), kaliumbikarbonaatti, kalsiumaskorbaatti, ConcenTrace®-merimineraaliuute, väritiiviste (porkkana), luontainen cola-aromi, luontainen appelsiiniaromi

Hiilihydraatteja alle 0,3 g / annos (5 g). Tuotteen makeus on peräisin ainoastaan stevia-kasvista luonnollisin menetelmin saatavista stevioliglykosideista.

Ketokamun Suomessa kehittämä ja Foodinin Vaajakoskella valmistama.

Pakattu tehtaassa, jossa käsitellään pähkinöitä (cashew-, para-, pekaani-, pistaasi-, macadamia-, hassel- ja saksanpähkinöitä) mantelia, seesaminsiemeniä ja heraproteiinia (maidosta).

 

 

Ravintosisältö

Sisältää 12 annosta.  

Suositeltu vuorokausiannos:

Yksi annospussi (5 g) 1 - 4 kertaa vuorokaudessa noin 0,5—1 litraan vettä.

Yksi annos (5 g) sisältää:

Natrium 585 mg
Kloridi 800 mg (100%*)
Kalium 215 mg (10,8%*)
Magnesium 135 mg (36%*)
Kalsium 12 mg (1,5%*)
Bikarbonaatti 260 mg
C-vitamiini 90 mg (112,5%*)
OptiMSM 900 mg
ConcenTrace® -merimineraaliuute/havsmineralextrakt 100 mg

*Päivittäisestä saantisuosituksesta

Ravintolisä. Ravintolisää ei tule käyttää monipuolisen ruokavalion korvikkeena. Ilmoitettua suositeltua vuorokausiannosta ei tule ylittää. Säilytettävä lasten ulottumattomissa. Sisältää kosteudenkerääjän (ei syötäväksi).

0
    0
    Your Cart
    Your cart is emptyReturn to Shop

    Keto-cookiet ovat herkkua, eikö? Käytämme evästeitä voidaksemme tarjota sinulle räätälöidyn kokemuksen ja juuri sinulle parhaiten sopivaa sisältöä! Tietosuojaseloste