Makea-uutejauhe (steviakasvista), 40 g, Foodin

9,95 

Monikäyttöinen Makea-uutejauhe on mitä luonnollisin makeuttaja

Makea-uutejauhe sopii melkeinpä kaikenlaiseen makeuttamiseen. Se liukenee helposti kylmiin jälkkäreihin ja kylmiin juomiin. Myös leivonnassa ja lämpimissä juomissa sen hienostunut makeus on omiaan.

Varastossa

Makea-uutejauhe saa voimallisen — samalla kalorittoman ja täysin luonnollisen — makeutensa steviakasvin glykosideista. Yksi gramma tätä Stevia rebaudiana -kasvista peräisin olevaa makeutusainetta vastaa 300 g sokeria, joten annostelussa kannattaa olla varovainen!

Tosin kuin monet sokerialkoholit, stevia ei yleensä aiheuta vatsaoireita eikä se myöskään ole allergisoiva. Koska tämän makeutteen glykeeminen indeksi on pyöreät nolla, se ei heilauttele verensokeriakaan ja sopii erinomaisesti ketogeeniseen ruokavalioon.

Ainesosat

Uutettu steviakasvi (stevioliglykosidit)

Alkuperämaa: Kiina

Pakattu tehtaassa, jossa käsitellään pähkinöitä (cashew-, para-, pekaani-, pistaasi-, macadamia-, hassel- ja saksanpähkinöitä) mantelia, seesaminsiemeniä ja heraproteiinia (maidosta).

Ravintosisältö

0
    0
    Your Cart
    Your cart is emptyReturn to Shop

    Keto-cookiet ovat herkkua, eikö? Käytämme evästeitä voidaksemme tarjota sinulle räätälöidyn kokemuksen ja juuri sinulle parhaiten sopivaa sisältöä! Tietosuojaseloste