MCT-öljy, 500 ml, Foodin

14,20 

Mahtava MCT-öljy on ketoilijoiden suosiossa!

Varastossa

MCT-öljy on jo hyvän aikaa kuulunut ketoilijoiden rasvarepertoaariin. Lyhenne “MCT” tulee sanoista medium chain triglyceride, joka tarkoittaa keskipitkäketjuisia rasvahappoja. MCT-öljystä löytyykin kolmea erilaista rasvahappoa: C6:0, C8:0 ja C10:0, joista pääasiassa kahta viimeistä, eli kapryyli- ja kapriinihappoa.

Mutta miksi MCT-öljy on erityisesti ketoilijoiden ja urheilijoiden suosiossa? Pääasiassa siksi, että MCT-öljystä saa pikaisesti energiaa, koska se imeytyy nopeammin kuin ravinnossa useimmiten esiintyvät pitkäketjuiset rasvahapot. Pitkäketjuiset rasvahapot tarvitsevat mm. sappea pilkkoutuakseen, mutta MCT-öljyn keskipitkäketjuiset rasvahapot pilkkoutuvat nopeasti ja imeytyvät jopa mahalaukusta. Tämän vuoksi ne ovat elimistön käytettävissä hyvin pian niiden nauttimisen jälkeen.

Myös painonpudottajat ovat ottaneet MCT-öljyn omakseen. Monet ovat kertoneet öljyn auttavan kehon omien rasvavarastojen purkamisessa. Useat ikäihmisetkin ovat huomanneet saavansa energiaa ja mielen selkeyttä keskipitkäketjuisista rasvahapoista.

Foodinin MCT-öljy on valmistettu kookoksesta ja tuotettu kestävän kehityksen mukaisesti.

Neutraalin makuinen ja tuoksuton MCT-öljy on parasta kuumentamattomana juomissa, kuten smoothieissa, rasvakahvissa tai rasvakaakaossa. Öljyä voi kuitenkin kuumentaa lempeissä lämpötiloissa, mutta yli 160 °C:n lämpötilaa kannattaa välttää.

Säilytä auringonvalolta suojattuna.

Ainesosat

100% MCT-öljy

Alkuperämaa: Filippiinit

Pakattu tehtaassa, jossa käsitellään pähkinöitä (cashew-, para-, pekaani-, pistaasi-, macadamia-, hassel- ja saksanpähkinöitä) mantelia, seesaminsiemeniä ja heraproteiinia (maidosta).

Ravintosisältö

Ravintosisältö / 100 g:

Energiaa: 3699 kJ / 884 kcal
Rasvaa: 100 g
– josta tyydyttyneitä: 100 g
– C6:0 rasvahappoja: 2 g
– C8:0 rasvahappoja: 59 g
– C10:0 rasvahappoja: 39 g
Hiilihydraatteja: 0 g
– joista sokereita: 0 g
Proteiinia: 0 g
Suolaa:0 g

0
    0
    Your Cart
    Your cart is emptyReturn to Shop

    Keto-cookiet ovat herkkua, eikö? Käytämme evästeitä voidaksemme tarjota sinulle räätälöidyn kokemuksen ja juuri sinulle parhaiten sopivaa sisältöä! Tietosuojaseloste