Kylmäpuristettu neitsytkookosöljy, luomu, 400 ml, Foodin

6,29 

Kookosöljy on parasta sekä sisäisesti että ulkoisesti nautittuna!
Monikäyttöinen kookosöljy sopii sekä paistamiseen että ketogeenisten herkkujen – kuten rasvapommien – valmistamiseen ja kaikkeen siltä väliltä.

Vain 2 varastossa

Tiesitkö, että kookosöljy sisältää luonnon rasvoista eniten tyydyttyneitä rasvahappoja? Senpä takia se on parhain rasva kuumentamiseen, koska mitä tyydyttyneempi rasva on kyseessä, sen paremmin se kestää kuumentamista eikä härskiinny ja tuota myrkyllisiä kemikaaleja niin kuin tyydyttymättömät rasvat tekevät kuumennettaessa.

Foodinin kookosöljy on kylmäpuristettu tuoreista pähkinöistä pian poimimisen jälkeen. Öljyn valmistuksessa lämpötila ei nouse korkeaksi missään vaiheessa. Kookospalmut on kasvatettu kestävän kehityksen mukaisesti, joten Foodinin kookosöljy on myös ekologinen vaihtoehto.

Kookosöljy käy sekä vegaanin että pihvinpurijan keittiöön. Kookosöljy antaa aasialaistyyppisiin ruokiin ihanan eksoottisen vivahteen ja jälkiruokiin täyteläisyyttä ja ketogeenisella ruokavaliolla oleellista rasvaa.

Kookosöljy sopii mainiosti myös hiusten ja ihonhoitoon, vaikkapa voiteeksi ja erilaisiin naamioihin.

Ainesosat

Luomutuotettu, kylmäpuristettu kookosöljy

Alkuperämaa: Filippiinit

Pakattu tehtaassa, jossa käsitellään pähkinöitä (cashew-, para-, pekaani-, pistaasi-, macadamia-, hassel- ja saksanpähkinöitä), mantelia ja seesaminsiemeniä.

Ravintosisältö

Ravintosisältö / 100 g:

Energia: 3766 kJ / 900 kcal
Rasva: 100 g
-josta tyydyttyneet: 91 g
C6:00 / C8:00 / C10:00 rasvahappoja: C12:00
Lauriinihappo: 54 g
Hiilihydraatit: 0 g
-joista sokereita: 0 g
Proteiini: 0 g
Suola: 0 g

0
    0
    Your Cart
    Your cart is emptyReturn to Shop

    Keto-cookiet ovat herkkua, eikö? Käytämme evästeitä voidaksemme tarjota sinulle räätälöidyn kokemuksen ja juuri sinulle parhaiten sopivaa sisältöä! Tietosuojaseloste