Ellu-elektrolyyttijauhe vihreä omena 120 g

14,95 

Nappaa meren voimaa suoraan purkista ja tunne vihreän omenan pirteä puraisu!
Ellu on mahtavan makuinen janojuomajauhe, joka auttaa palauttamaan nestetasapainosi kaikissa tilanteissa.

Markkinoiden vaikuttavin elektrolyyttijuomajauhe on mineraaleiltaan tasapainoinen ja aineksiltaan huippuunsa hiottu. Yli 80 eri mineraalia takaavat myös sen, että kehosi saa vihdoinkin myös harvinaisimpia mineraaleja!

 • Tehokas nesteyttäjä
 • Pirteä vihreän omenan maku
 • Concentrace merimineraaliuute lisää vaikuttavien hivenaineiden määrää
 • Mineraalien suhteet tarkasti optimoitu vastaamaan ihmisen luonnollisia suhteita

Varasto loppu

Ketokamun Ellu-elektrolyyttijuomajauhe on nopeasti vaikuttava ja tehokas kehon nesteyttäjä. Naturé et Progres -sertifioidun Guerande-merisuolan ja keskeisimpien elektrolyyttien lisäksi jauheen kruunaavana komponenttina toimii tarkoin valittu merimineraaliuute (ConcenTrace®). Kaikkinensa Ellu sisältää yli 80 luonnollista hiven- ja kivennäisainetta juuri oikeassa suhteessa. Huippuunsa hiottu Ellu paikkaa erityisesti ketoruokavalion alussa esiintyvää lisääntynyttä elektrolyyttien tarvetta. Myös hikoillessa menetämme elektrolyyttejä, joten Ellu antaa energisen fiiliksen vaikkapa kesäkuumalla, urheillessa ja saunoessa.  Kokeile myös maukkaat Ellu mansikka-lime, Ellu appelsiini-cola ja maustamaton Ellu Super Vichy.

Gluteeniton, maidoton, vegaaninen, täyteaineeton

Kierrätysohje: kierrätä purkki lasina ja korkki muovina
Voit myös täyttää purkkisi täyttöpakkauksen sisällöllä

Huom! Kovettuiko Ellusi? Emme käytä tuotteissamme mitään paakkuntumisenestoaineita tai muitakaan vastaavia lisäaineita. Tästä syystä Ellu-purkeissa on kosteudenimupussi, joka imaisee suurimman osan kosteudesta itseensä, jotta (paakkuuntumisen kannalta) erittäin kosteusherkkä Ellu-jauhe ei pääsisi niin herkästi kovettumaan. Purkin säilytysolosuhteet ja käyttötavat vaikuttavat Ellun kovettumiseen, joten muista sulkea Ellu-purkki aina huolella ja säilytä purkki kuivassa. Mikäli tuote pääsee kuitenkin paakkuntumaan, voit poistaa kosteudenimupussin ja lisätä Ellu-purkkiin vähitellen vettä niin, että jauhe liukenee siihen. Koska kyse on erilaisista suoloista, Ellu-tiiviste säilyy jääkaapissa ainakin kuukauden.

Mikäli tuote on paakkuuntunut tai kovettunut merkittävästi heti purkin avattuasi (suoraan tehtaalta tultuaan), korvaamme tietenkin Ellusi. Otathan yhteyttä hello@ketokamu.fi

Ainesosat

Guerande-merisuola, kaliumbitartraatti, OptiMSM (metyylisulfonyylimetaani), omenahappo, magnesiummalaatti, natriumbikarbonaatti, luontaiset aromit, ConcenTrace®-merimineraaliuute, kalsiumaskorbaatti, makeutusaineet (stevioliglykosidit), väritiiviste (saflori, spirulina), kaliumbikarbonaatti

Ketokamun Suomessa kehittämä ja Foodinin Vaajakoskella valmistama.

Pakattu tehtaassa, jossa käsitellään pähkinöitä (cashew-, para-, pekaani-, pistaasi-, macadamia-, hassel- ja saksanpähkinöitä), mantelia, seesaminsiemeniä ja heraproteiinia (maidosta).

 

 

Ravintosisältö

Sisältää 24 annosta.  

Suositeltu vuorokausiannos:

Yksi mitta-/teelusikallinen (5 g / ml) 1 - 4 kertaa vuorokaudessa noin 0,5 litraan vettä.

Yksi annos (5 g) sisältää:

Natrium 635 mg
Kloridi 800 mg (100%*)
Kalium 245 mg (12,3%*)
Magnesium 135 mg (36%*)
Kalsium 12 mg (1,5%*)
Bikarbonaatti 410 mg
C-vitamiini 90 mg (112,5%*)
OptiMSM 750 mg
ConcenTrace® -merimineraaliuute/havsmineralextrakt 100 mg

*Päivittäisestä saantisuosituksesta

Ravintolisä. Ravintolisää ei tule käyttää monipuolisen ruokavalion korvikkeena. Ilmoitettua suositeltua vuorokausiannosta ei tule ylittää. Säilytettävä lasten ulottumattomissa. Sisältää kosteudenkerääjän (ei syötäväksi).

0
  0
  Your Cart
  Your cart is emptyReturn to Shop

  Keto-cookiet ovat herkkua, eikö? Käytämme evästeitä voidaksemme tarjota sinulle räätälöidyn kokemuksen ja juuri sinulle parhaiten sopivaa sisältöä! Tietosuojaseloste