Kasvisruokien KETO-käsikirja, Elviira Krebber

21,15 

Kasvisketoilun perusteet – vegaaninen ruokavalio 2.0

Oletko kiinnostunut ketogeenisesta ruokavaliosta, mutta eläinperäinen ravinto ei houkuttele? Vai haluaisitko vain parantaa vointiasi vähentämällä hiilihydraattien syömistä mutta kuitenkin syödä kasvisvoittosesti, ehkäpä jopa vegaanisesti?

Kasvisruokien KETO-käsikirjasta saat yksityiskohtaiset ohjeet vegaanisen ketoruokavalion perusteista – sekä ketoosista ylipäätään. Kirja on keto-vegaaniseen ruokavalioon perehdyttävän trilogian ensimmäinen osa.

Varasto loppu

Diplomiravintoneuvoja ja Keto Coach, Ketokamu Elviira Krebber perustelee tässä teoksessa, miksi keto-vegaaninen ruokavalio on tavallista länsimaista vegaaniruokavaliota parempi vaihtoehto. Kirjassa käsitellään yleensäkin kasvisruokavalioiden sudenkuoppia sekä sitä, miten ne voi välttää. Opit myös tunnistamaan ja pohtimaan, mikä ruokavalio sopii juuri sinulle – oman terveytesi kannalta sekä myös eettisesti ja ekologisesti. Vegaaniudessakaan kun kaikki ei ole juuri niin kuin meidän on annettu ymmärtää!

Kirjasta saat selville ketoosin ja ketoruokavalion perusteet ja opit mm. mikä on ketoosi, onko ketoositila turvallinen, kuinka päästä ketoosiin, kuinka kauan ketoositilaa voi jatkaa tai kuinka lievittää mahdollista ketoflunssaa.

Keto-vegaaniseen ruokavalioon pureudutaan erityisen tarkasti. Saat tietoa mm. kenelle kasvipohjainen ketoruokavalio sopii sekä puolueetonta tietoa kasvisketoilun hyödyistä ja haasteista.

Keto-vegaanisen ruokavalion ruoka-aineet normikokkauksesta leivontaan esitellään myös yksityiskohtaisesti. Opit ketokeittiön perusainekset leivontajauhoista proteiinijauheisiin sekä sidos- ja sakeuttamisaineista mausteisiin ja makeutteisiin. Aivan erityisen mielenkiintoista tietoa tarjoilee kappale, joka kertoo erilaisista keinotekoisista makeutusaineista ja niiden yllättävästä syntyhistoriasta!

Koska pitkäaikainen vegaaniruokavalio ei onnistu ilman ravintolisiä, myös välttämättömät sekä muuten suositellut ravintolisät käydään seikkaperäisesti läpi. Hifistelijöitä hemmotellaan hifistelyravintolisäinfolla.

Kirjassa on 50 ravitsevaa ja helppoa reseptiä, jotka sopivat jokaiselle vähähiilihydraattisesta ravinnosta kiinnostuneelle. Reseptit on jaoteltu aamiaisiin, dippeihin, kastikkeisiin ja juustoihin, keittoihin, salaatteihin, lisukkeisiin, pääruokiin, pikkusuolaisiin ja makeisiin leivonnaisiin, välipaloihin ja jälkiruokiin.

Ainesosat

 

 

 

Ravintosisältö

0
    0
    Your Cart
    Your cart is emptyReturn to Shop

    Keto-cookiet ovat herkkua, eikö? Käytämme evästeitä voidaksemme tarjota sinulle räätälöidyn kokemuksen ja juuri sinulle parhaiten sopivaa sisältöä! Tietosuojaseloste