Kevyempi KETO-käsikirja, Elviira Krebber

21,15 

Kasvisketoilijan näppärä tietopaketti joka tilanteeseen.

Eikö liha maistu mutta haluaisit silti ketoilla? Tämä keto-vegaaniseen ruokavalioon perehdyttävän trilogian toinen osa esittelee yksityiskohtaisesti sekä makroravintoaineet, eli hiilihydraatit, proteiinit ja rasvat, että mikroravintoaineet, eli vitamiinit ja kivennäisaineet erityisesti kasvikunnan tuotteilla elävän ketoilijan näkökulmasta.

Vain 11 varastossa

Ketokamu Elviira Krebber kertoo teoksessa, mihin näitä moninaisia aineita kehossa tarvitaan ja mitkä ovat niiden parhaat lähteet kevyesti ketoilevalle – eli kasvisketoilijalle. Näppäristä ravintoainetaulukoista lukija löytää helposti ravinteikkaimmat kasvikunnan tuotteet.

Ja kuten olettaa saattaa, kirjassa on paljon Elviiran loihtimia ravitsevien ja helposti sulavien vegaanisten ruokien reseptejä. Nautiskele aamiaiseksi suklainen smoothiekulho, popsi lounaaksi kermainen tomaattikeitto ja illasta iloksesi saksanpähkinäbolognese kukkakaalikuskusin kanssa. Jos tarvitset välipalaa tai nopeaa syötävää, puolentoista minuutin mikrosämpylä, kanelikeksit, pekaanipalloset tai ohuen ohuet peltikeksit ovat mainio valinta.

Makeanhampaan kolotusta lievittävät pähkinäinen raakasuklaa, mustaherukkapommit tai superherkulliset salmiakki-vadelmajäätelöpuikot. “Juustoiset” kukkakaalipopparit ovat oivaa – ja taatusti terveellistä – leffanaposteltavaa. Jos haluat yllättää vieraasi kunnon herkuilla, voit valmistaa suolaisen illanistujaispiirakan tai mehevät neljän ainesosan kurpitsabrowniet suklaakuorrutteella. Nam!

Ohjeissa on huomioitu mm. antiravintoaineiden (kuten lektiinien ja fytaattien) minimointi eikä niissä käytetä esim. soijatuotteita kuten tofua soijan ongelmallisuuden vuoksi. Reseptit sopivat jokaiselle täysipainoisesta vähähiilihydraattisesta ravinnosta kiinnostuneelle.

Oletko lukenut jo kirjan ensimmäisen osan, Kasvisruokien KETO-käsikirjan?

Ainesosat

 

 

 

Ravintosisältö

0
    0
    Your Cart
    Your cart is emptyReturn to Shop

    Keto-cookiet ovat herkkua, eikö? Käytämme evästeitä voidaksemme tarjota sinulle räätälöidyn kokemuksen ja juuri sinulle parhaiten sopivaa sisältöä! Tietosuojaseloste