Koko perheen järkevä ruokavalio -kirja, Elviira Krebber

27,20 

Järkevä ruokavalio hyödyttää koko perhettä vauvasta vaariin!

Järkevän ruokavalion avulla voi taklata jo olemassa olevia terveysongelmia ja jopa estää uusien syntymistä. Mutta mikä järkevä ruokavalio oikein on ja mitä siihen kuuluu?

Vain 6 varastossa

Koko perheen järkevä ruokavalio -kirjassa valotetaan, minkälainen ruokavalio on meille ihmisille lajityypillistä ja minkälaisen ruokavalion avulla terveyttä ja hyvinvointia voi tukea parhaiten. Jokaisen ikäryhmän erityistarpeet käydään myös läpi.

• Kirjassa on noin 90 helppoa ja herkullista reseptiä aamiaisista pääruokiin ja leipomuksista jälkiruokiin lisukkeita ja kastikkeita unohtamatta.

• Näppäriä vinkkejä huikean terveellisten ja maistuvien syntymäpäiväjuhlien järjestämiseen.

• Tietoa, miten järkevää ruokavaliota voi noudattaa matkalla ja laitoksessa.

Kirjaan Elviira on koonnut perheensä suosikkireseptit, joista sinäkin pääset nyt nauttimaan!

Kirja on päivitetty ja laajennettu versio aiemmin ilmestyneestä Järkevä ketoruokavalio -kirjasta.

Elviira Krebber on filosofian maisteri, diplomiravintoneuvoja ja Keto Coach. Hän on parantanut itsensä järkevällä ruokavaliolla lukuisista terveysongelmista. Elviira opettaa terveysopisto Saluksessa, ja on jo kymmenen vuoden ajan pitänyt suosittua Low-Carb, So Simple -blogia. Blogilla on maailmanlaajuisesti noin miljoona seuraajaa. Hän on myös yksi ruokabrändi Ketokamun perustajista. Suursuosion saavuttanut Ketokamun Leivontamix sekä markkinoiden ainoat luomut ja lisäaineettomat valmisruokakeitot Kukkis ja Parsis ovat syntyneet Elviiran keittiössä.

Ainesosat

 

 

 

Ravintosisältö

0
    0
    Your Cart
    Your cart is emptyReturn to Shop

    Keto-cookiet ovat herkkua, eikö? Käytämme evästeitä voidaksemme tarjota sinulle räätälöidyn kokemuksen ja juuri sinulle parhaiten sopivaa sisältöä! Tietosuojaseloste